ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Присвоєно кваліфікацію магістр геодезії та землеустрою

З  14 по 16 грудня 2020 року  функціонував у активному режимі онлайн захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня денної форми навчання спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», факультету архітектури та будівництва.

 

Працювала  екзаменаційна комісія, яку очолив стейкхолдер освітньої програми «Геодезія та землеустрій», Петро Присяжнюк - фахівець з 17 річним стажем, шлях від спеціаліста до заступника начальника управління Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області.

Члени екзаменаційної комісії: д.е.н., професор Юрій Яремко; к.т.н., доцент Володимир Яценко; к.с.-г.н., доцент Наталія Лавренко; Ігор Пєсковстейкхолдер ОП, завідувач Херсонського відділення Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз.

Активно вступали в дискусію та обговорення робіт присутні на захисті стецкголдери та роботодавці ОП «Геодезія та землеустрій»: Дмитро Крупіца – директор ПП «Херсон-ГІС»; Ігор Мартинов – директор, ТОВ «Фелия».

 

До захисту було допущено 20 здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, серед яких 4 студентів підтвердили отримання дипломів з відзнакою. 

Варто зазначити, що всі представлені до захисту роботи були виконані на високому рівні, здобувачі показали  себе наполегливими, креативними і готовими до професійної діяльності.

За результатами захисту, відмінного виконання навчального плану та активну наукову роботу здобувача Ангеліну Філь було рекомендовано до вступу в аспірантуру університету.

 

Вітаємо наших магістрів з успішним захистом кваліфікаційних робіт, бажаємо Вам успіхів та звершень у науковій і професійній діяльності!

Автор: завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк (17.12.2020)