ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентська науково-практична інтернет конференція: «Сучасний стан, перспективи розвитку птахівництва в Україні та світі»

07 грудня 2020 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету Херсонського державного Аграрно-Економічного університету за програмою студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» відбулася студентська науково-практична інтернет конференція: «Сучасний стан, перспективи розвитку птахівництва в Україні та світі».

Метою даної конференції є висвітлення та узагальнення досягнень науки і передового досвіду з розробки технологічних прийомів, що сприяють підвищенню економічної ефективності галузі птахівництва, а також поліпшенню харчових і товарних якостей яєць та м’яса птиці.

Конференцію відкрили: проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, професор Олександр АВЕРЧЕВ; завідувач кафедрою технології виробництва продукції тваринництва Олена ВЕДМЕДЕНКО.

 

В конференції приймали участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Були заслухані та презентовані доповіді, де учасники ознайомилися з основами підвищення ефективності виробництва продукції птахівництва та подальшими перспектива розвитку галузі.

Дякуємо студентам за активну участь у конференції!!!

Автор: доцент Любенко О.І., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (10.12.2020)