ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Новий формат профорієнтаційної роботи кафедри економіки та фінансів

26 листопада викладачі кафедри економіки та фінансів Бойко Л.О., Карнаушенко А.С. у межах профорієнтаційних заходів підготували захоплюючу вікторину «Акули бізнесу». У вікторині взяли участь команди трьох освітніх закладів - ЗОШ №46 (Піраньї економіки), Херсонський ліцей журналістики, бізнесу і правознавства №29 (Економ-варіант) та Херсонська гімназія №6 (Mistrеss).

 

Захід розпочався з привітального слова та побажанням перемог завідувача кафедри д.е.н., професора Танклевської Н.С. Потім капітани представили своїх гравців та девіз команди. Вікторина складалась із 5 раундів. У вигляді презентацій командам ставились запитання творчого і проблемного характеру з економіки, підприємництва та фінансів. Гравці у своїх відповідях, які вони писали в чаті, демонстрували ерудицію, фантазію та почуття гумору.

Дуже цікавим був останній раунд, де команди ставили одна одній запитання, які вони завчасно підготували суперникам. Відповіді переросли в колективні обговорення та дискусії. Півтори години пролетіли непомітно. Учасники вікторини висловили бажання подальшого спілкування з колективом кафедри у подібному форматі.

 

Учні, які взяли участь у зазначеному заході, були відзначені подарунками та отримали сертифікати.

 

Дякуємо адміністраціям освітніх закладів (ЗОШ №46, Херсонський ліцей журналістики, бізнесу і правознавства №29 та Херсонська гімназія №6) за підготовку розумних та кмітливих учасників!

Автори: доцент Бойко Л.О., ст. викл. Карнаушенко А.С. (29.11.2020)