ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся міжкафедральний аспірантський семінар

8 жовтня 2020 року у ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» успішно відбувся міжкафедральний аспірантський семінар, на якому обговорювались наукові інтереси здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії спеціальностей 051 «Економіка», 201 «Агрономія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Розпочав семінар проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, доктор с.-г. наук, професор Аверчев Олександр Володимирович, який наголосив на актуальності проведення таких семінарів та ознайомив аспірантів з порядком проведення даного наукового заходу. Активну участь у роботі семінару прийняли і керівники аспірантів. Тематика наукових інтересів, які обговорювались під час проведення семінару, виявилася дуже цікавою, що підтверджено цілою низкою запитань, які були поставлені до кожного доповідача.

 

Кожен аспірант детально розкрив обрану тему та поділився результатами власних досліджень.

 

Вітаємо аспірантів, їх керівників та всіх учасників семінару, які приділили свій час та увагу для розгляду результатів досліджень молодих науковців. Дякуємо за цінні влучні зауваження, поради, аргументовані пропозиції та підтримку! Це тільки початок тривалого шляху майбутніх докторів філософії!

Автор: Шелахова Каріна (09.10.2020)