ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Секційне засідання щорічної студентської науково-практичної конференції «Розвиток малого та середнього підприємництва в аграрному секторі півдня України» на кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу проведено секційне засідання «Теоретичні та аналітичні аспекти розвитку підприємництва в Україні» у рамках щорічної студентської науково-практичної конференції «Розвиток малого та середнього підприємництва в аграрному секторі півдня України».

Захід було організовано за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). Він відбувся в дистанційному режимі на платформі Zoom. Такий формат засідання надав учасникам змогу представити свої наукові здобутки і став справжнім майданчиком для наукової дискусії та обговорення отриманих результатів

З привітальними словами та побажаннями плідної наукової роботи відкрила захід завідувач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу кандидат економічних наук, доцент Вікторія Крикунова. 

Були заслухані доповіді та продемонстровані наукові здобутки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 1-3 курсів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» та «Економіка».

У виступах студентами було висвітлено актуальні аспекти розвитку підприємництва на півдні України, запропоновані основні антикризові інструменти для відновлення економічної активності підприємств після завершення карантину.

На особливу увагу звернули доповіді про роль сільського та агротуризму, функціонування екологічних засобів розміщення в розширенні сфери зайнятості сільського населення.

Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу щиро дякує всім учасникам конференції за активну участь у роботі секції та бажає натхнення у науковому пошуку, нових наукових досягнень, ідей та їх успішного втілення у реальність! 

Автор: Дуга Вікторія Олександрівна – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу  (20.05.2020)