ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Випуск магістрів у нове життя

27 грудня в Херсонському державному аграрному університеті відбулося вручення дипломів магістрів.

 

 В університеті вручення дипломів – визначна подія, адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли магістрантам вручили заповітні дипломи.

 

Церемонію вручення дипломів відкрив ректор ХДАУ - Юрій Кирилов.

«Нехай вам щастить у обраної професії. Нехай збуваються всі ваші мрії і життєві плани. Несіть по життю гідно статус випускника Херсонського державного аграрного університету. Прославляйте рідну альма-матер славетними вчинками і гідними справами. Я впевнений, що ми будемо вами пишатися!».

 

Винуватці свята були сповнені емоцій, адже у цей відповідальний день дипломи їм вручав особисто ректор.

 

Також випускників привітала декан економічного факультету Вікторія Грановська: «Щиро вітаю вас з отриманням дипломів! Пам’ятайте свій рідний університет, у стінах якого ви провели кращі роки студентського життя! Не зупиняйтеся на досягнутому! Бажаю, щоб отриманий диплом магістра став не просто документом про вищу освіту, а ключиком, що відчинятиме будь-які двері на шляху до вашої професійної мети! 

Під захоплені вигуки полетіли вверх академічні шапочки, і випускники магістратури зробили перший крок у нове життя.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко (28.12.2019)