ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Пройшов четвертий день захисту кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі ГТБ, водної інженерії та водних технологій

19 грудня відбувся четвертий день захисту  кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми навчання зі спеціальності 194 «ГТБ, водної інженерії та водних технологій»  факультету водного господарства, будівництва та землеустрою на кафедрі гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій.

За традицією відкрив захист магістерських кваліфікаційних робіт голова екзаменаційної комісії к.с-г.н., Заступник начальника управління – начальник відокремленого підрозділу каналів Інгулецьокої зрошувальної системи Управління каналів річки Інгулець Козленко Є.В..

Всі поставлені задачі у кваліфікаційних роботах виконані та рекомендовані до впровадження окремі елементи у виробництво. Середній бал захисту робіт склав 4,25.

 Після проведення захисту визнані найкращі  кваліфікаційні магістерські роботи здобувачів вищої освіти Шукрути О.М. за темою  «Техніко-економічне обґрунтування реконструкції насосної станції №6 каналу Р-2-1 Чаплинського району Херсонської області»  та Дубачинського А.Г. за темою «Техніко-економічне обґрунтування будівництва системи зрошення на ділянці об’єкту «Киселівка» у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-торгівельна фірма «Агро-Діло» на землях Херсонської області».

Вітаємо наших здобувачів!

Автор: Нікітенко М.П. – Асистент кафедри ГТБ, водної інженерії та водних технологій. (19.12.2019)