ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся захист кваліфікаційних робіт магістра за спеціальністю 101 «Екологія»

17–18 грудня 2019 року на кафедрі екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка відбувся захист кваліфікаційних робіт магістра за спеціальністю 101 «Екологія».

 

Головою Екзаменаційної комісії був призначений завідувач кафедри екології та географії Херсонського державного університету, доцент, кандидат географічних наук Давидов О. В.  Члени Екзаменаційної комісії: доцент, доктор сільськогосподарських наук Пічура В.І., доцент, кандидат економічних наук Стратічук Н.В., доцент, кандидат географічних наук Шахман І. О.

 

Члени Екзаменаційної комісії відмітили, що всі здобувачі вищої освіти мали змістовні роботи, глибокі знання, розуміння теми, свідомі відповіді та особисті думки.

Як кращу доповідь було відзначено виступ Гарафона Сергія «Оцінка екологічної небезпеки твердих побутових відходів Херсонської області та оптимізація шляхів поводження з ними», а також комісією було відмічена робота Бегларян Аліни на тему «Природно-ресурсний потенціал Херсонської області в контексті сталого розвитку» та Штик Ганни Геннадіївни «Агроекологічний стан сільськогосподарських земель Каланчацького району Херсонської області».

 

На захист було представлено роботи, присвячені актуальним екологічним питанням Херсонщини. Кафедра вітає з успішним захистом наших здобувачів вищої освіти, бажаємо творчих та професійних звершень!

Автор: доцент кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка Євтушенко О.Т., здобувач вищої освіти Гарафон С.Г.