ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист звітів з виробничої практики на екологічному відділенні

16 грудня 2019 року відбувся захист звітів з виробничої практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності 101 «Екологія».

 

Базами проходження практики здобувачів були державні установи та приватні підприємства. Під час проходження практики здобувачі вищої освіти виконували доручення керівників підприємств, закріплювали теоретичні знання, здобуті при вивчені фахових дисциплін в ДВНЗ «Херсонському державному аграрному університеті» та набували практичного досвіду зі своєї спеціальності.

 

Здобувачі вищої освіти доповіли про основні завдання, які були поставлені перед ними на підприємствах, та про результати їх виконання. Керівники підприємств високо оцінили підготовку майбутніх фахівців екологічної справи, що було відображено у відгуках, які додавалися до  щоденників з виробничої практики.

 

Виробнича практика є завершальним етапом у підготовці фахівців-екологів у ДВНЗ «Херсонському державному аграрному університеті», яка проводиться з метою оволодіння здобувачами вищої освіти другого (магістерського рівня) первинного професійного досвіду та перевірки готовності майбутнього фахівця-еколога до самостійної трудової діяльності.

 

Колектив кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка щиро вітає здобувачів з успішним захистом звітів з виробничої практики та бажає, щоб отриманні знання у сфері екології стали надійним підгрунтям до професійного зростання.

Автор: доцент кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка  Скок С.В. (17.12.2019)