ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Добро має звучати голосно, про нього потрібно заявляти!

Україна вже не перший рік бере участь у Всесвітньому благодійному русі Щедрий вівторок. Кожного року Щедрий Вівторок проходить після Дня подяки у більше, ніж 150 країнах. До нього долучаються мільйони учасників – від великих корпорацій до некомерційних організацій та окремих благодійників.

Мета руху – зробити добрі справи корисною звичкою: об’єднати всіх людей, які займаються благодійністю в будь-якій формі, та надихнути інших приєднатися. Допомагати можна по-різному: не тільки грошима, але й часом, знаннями, ресурсом.

Викладачі, співробітники та студенти ХДАУ завжди беруть активну участь у житті міста, тому команда Аграрного університету: професор, зав. кафедри профосвіти Берегова Г.Д., фахівець з профорієнтації Романова О.Б., асистент кафедри інженерії харчового виробництва Мєрна І.І., студенти, при підтримці ректора Юрія Кирилова, деканів факультетів, стала частиною благодійного руху і приєдналася до марафону «Милосердя та Єдності». Долучившись до добрих справ, студенти провели майстер-клас із розмалювання пряників, подарувавши найтепліші емоції дітям, яким так не вистачає цих почуттів у житті. А ще всіх пригощали смаколиками і передали речі, іграшки та скриньку з грошима на благодійність. Дякуємо організаторам заходу, ГО Громада UA, що запросили на марафон!

Автор: Романова О.Б. (06.12.2019)