ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота викладачів кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Херсонській спеціалізованій школі № 27

Традиційними стали відвідування викладачами кафедри готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу Херсонської  спеціалізованої школи №27.

30.11.2019 р. к.п.н. Несіним Ю.М. було проведено заняття з основ економіки англійською мовою, у процесі якого були використані новітні педагогічні техніки і технології.

Під час проведення навчально-виховного заходу було розглянуто питання щодо впливу основних факторів на формування ефективної економіки.

Особливістю уроків було ознайомлення старшокласників з таким поняттям, як «Економічний пиріг» та його компонентами.

Викладачем було використано мультимедійні прилади з аутентичними записами англійською мовою та різноманітні ілюстративні матеріали, зокрема:

– «цибулева діаграма»;

–  «айсберг»;

–  «правило семи реагувань».

Родзинкою уроку стало ознайомлення з соціально-культурним компонентом Європейського підходу при вивчені англійської мови та подолано сформовані протягом десятирічь стереотипи щодо Європейських країн.

Учням було надано методичні та практичні рекомендації щодо поглибленого вивчення англійської мови в умовах білінгвальної освіти.

У процесі комунікації з учнями 11 класів була створена атмосфера доброзичливості, невимушеності та позитиву.

Саме такі заняття є підґрунтям для розуміння учнями необхідності вивчення іноземних мов та свідомого вибору майбутньої професії.

Автор: ст. викладач Сита Є.М., к.п.н. Несін Ю.М. (02.12.2019)