ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбулося перше в цьому навчальному році засідання студентського наукового гуртка «Податківець»

30.10.2019 р. відбулося перше в цьому навчальному році засідання студентського наукового гуртка «Податківець» кафедри обліку і оподаткування, на якому із вступним словом до студентів звернулася завідувач кафедри, к. е. н., доцент Скрипник С.В. Своє бачення роботи наукових гуртків висловили доценти кафедри Сакун А.Ж., Шепель І.В., Яценко В.Ф.

Тема засідання «Оподаткування операцій в сфері інтернет-торгівлі» викликала надзвичайний інтерес у студентів, адже використання інформаційних технологій стало невід’ємної частиною повсякденного життя та роботи сучасного бухгалтера. Під час обговорення у колі однодумців панувала надзвичайна атмосфера, яка дозволяє розвивати у студентів критичне мислення та комунікаційні компетенції, які є пріоритетними у житті кожної людини ХХІ століття та для формування кар’єрної траєкторії фахівця.

Тема засідання враховувала не тільки обговорення проблемних питань в галузі обліку, оподаткування, а й використання міждисциплінарних підходів на панельній дискусії. Активна участь студентів у обговоренні продемонструвала важливість прямого спілкування з викладачами кафедри.

Автор: Яценко В. Ф.