ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Майстер-клас з підготовки презентацій екскурсій «Херсон економічний в історичній ретроспективі» для студентів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»

24 жовтня 2019 року викладачами кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» було організовано зустріч для студентів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» із сертифікованим гідом-екскурсоводом Данік Ладою Володимирівною, яка провела пізнавальний майстер-клас «Херсон економічний в історичній ретроспективі».

 

На початку заходу тренер ознайомила студентів з історичним минулим нашого міста, навела цікаві факти про підприємства, які функціонували у різні періоди часу: особливості роботи заводів та фабрик, закладів готельного господарства, підприємств громадського харчування, ринків тощо.

 

За підтримки тренера студенти сформували екскурсійну програму про особливості економічного розвитку Херсона та презентували її. Захід завершився обговоренням презентацій студентських груп та економічних «фішок» нашого міста.

Автор: Дуга Вікторія Олександрівна