ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Херсонський державний аграрний університет гостинно відчинив двері для потенційних абітурієнтів, їхніх батьків та всіх зацікавлених в отриманні гідної освіти

Традиційно в жовтні Аграрний університет святкує День відкритих дверей. Щорічно університет вражає школярів своїми новинками та здобутками.

До Дня відкритих дверей усі факультети підготували для гостей насичену програму: майстер-класи, незвичні вікторини, інтелектуальні ігри, спортивні змагання на новому спортивному майданчику, квести, презентації, виставки. Так наприклад, економічний факультет здивував континентальною кухнею та пригощав майбутніх вступників казковими смаколиками та напоями на стилізованій міфічній локації. Агрономічний факультет вразив виготовленою у лабораторії переробки зерна картиною-пирогом з бісквіту до 145-річчя Alma mater, вагою 15 кг.

Факультет рибного господарства та природокористування пригощав морепродуктами та смачною юшкою. Родзинкою заходу став біолого-технологічний факультет, студенти продемонстрували розбирання та обвалювання туші барана та приготування шурпи і плову на відкритому вогнищі.

Також сьогодні відвідувачам презентували новий сучасний клас фізики.

На святковому концерті перед майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками виступив ректор університету Юрій Кирилов, у вітальному слові зазначивши, що День відкритих дверей – це не лише цікава подія, а й важливий крок до прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме їх професійне зростання. Також ректор наголосив на унікальних можливостях, які отримує кожен студент Аграрного університету для навчання, саморозвитку та дозвілля.

Понад три години, проведені разом із студентами та викладачами ХДАУ, гості мали нагоду на власні очі побачити справжнє студентське життя та відчути себе частиною великої Аграрної родини.

Цікава захоплива мандрівка університетом стала чудовою можливістю для абітурієнтів впевнитися в унікальності ХДАУ та остаточно визначитися з вибором закладу вищої освіти. Щирий прийом та доброзичливе ставлення згуртованого колективу університету справили позитивне враження на гостей, що вони засвідчили у своїх відгуках. Відтак, із Аграрного університету школярі йшли з надією повернутися сюди вже у статусі студентів.

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко