ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

27 вересня 2019 року в Херсонському державному аграрному університеті відбулося засідання спеціалізованої вченої ради Д 67.830.01

Голова спец. ради  академік НААН України Ушкаренко В.О. та науковий керівник кандидатської  дисертації Макарової Тетяни Костянтинівни: «Агромеліоративна ефективність використання фосфогіпсу на зрошуваних землях Північного Степу України»,  кандидат сільськогосподарських наук, доцент, проректор з навчальної роботи Дніпровського державного аграрно-економічного університету Онопрієнко Д.М.

 

Відбувся успішний захист кандидатської  дисертації Макарової Тетяни Костянтинівни: «Агромеліоративна ефективність використання фосфогіпсу на зрошуваних землях Північного Степу України» за спеціальністю 06.01.02 – сільськогосподарські меліорації.

Офіційні опоненти (зліва направо):

Доктор сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник
Біляєва Ірина Миколаївна.

Доктор сільськогосподарських наук, професор Морозов Олексій Володимирович.

 

Успішно захистила кандидатську  дисертацію Козлова Ольга Павлівна: «Продуктивність соняшнику при застосуванні біопрепаратів та стимуляторів росту у технології вирощування на півдні України» за спеціальністю 06.01.02 – рослинництво.

Науковий керівник: доктор сільськогосподарських наук, професор Базалій В.В.

 

 

Офіційні опоненти (зліва направо):

Кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Коваленко Олег Анатолійович.

Доктор сільськогосподарських наук, професор Коковіхін Сергій Васильович.

 

Вітаємо Тетяну Костянтинівну та  Ольгу Павлівну з успішним захистом своїх дисертацій, зичимо їм примноження наукових і виробничих здобутків, творчого натхнення, міцного здоров’я, підтримки рідних та близьких, добра і щастя!