ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист загально-технологічної практики здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання та другого року навчання скороченого терміну зі спеціальності 181 «Харчові технології»

26 вересня 2019 року відбувся захист загально-технологічної практики зі спеціальності 181 «Харчові технології» здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти третього року навчання денної форми.

Для проведення заліку за підсумками проходження загально-технологічної практики було затверджено комісію у складі:

Голова комісії: декан біолого-технологічного факультету, доцент Балабанова І.О.

Член комісії:

Новікова Н.В. - в.о. завідувача кафедри інженерії харчового виробництва, доцент;

Воєвода Н.В. - кандидат технічних наук, старший викладач кафедри інженерії харчового виробництва.

Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)