ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студенти ДВНЗ «ХДАУ» у Молодіжному таборі інновацій «U-Inn 2.0: RELOAD: Перезапуск місцевої демократії»

Завдяки активній співпраці кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка ДВНЗ «ХДАУ» з Програмою розвитку ООН в Україні, здобувачі вищої освіти 4 і 5 року навчання Сокольник Олена та Гарафон Сергій успішно пройшли конкурсний відбір у Молодіжний табір інновацій «U-Inn 2.0: RELOAD: Перезапуск місцевої демократії».

Подія відбувалась 5-7 липня в місті Києві. Захід зібрав найактивнішу, розумну та впливову молодь з усіх куточків України. За 3 дні інтенсивної та продуктивної роботи було обговорено та висвітлено багато гострих проблем для нашої держави, зокрема: доброчесність та інклюзивність демократичних процесів в Україні, технології що змінюють місцеву демократію, креатив та нестандартні підходи для розвитку демократії, сучасні тренди в антикорупції, принципи інновації від ПРООН.

Детально розглянули права людини та проблеми пов’язані з людьми із обмеженими можливостями. В програмі заходу також були інтерактивні ігри, що розвивали критичне мислення, організаторські та ораторські здібності, командну роботу та краще розуміння політичних процесів в Україні.

Завдяки професійним спікерам молоді активісти вдосконалили навички з проектного менеджменту. В дискусіях, та навіть в суперечках з провідними експертами, учасники та учасниці шукали натхнення для своїх проектів.

За перемогу та активну участь в презентації та обговоренні напрацьованих проектів команда до складу якої входили наші студенти Сергій та Олена, була нагороджена цінними подарунками. Впевнені, що завдяки активній участі молоді, яка навчається і виховується в найкращому закладі вищої освіти Півдня України – Херсонському державному аграрному університеті, прискориться процес провадження інноваційних підходів до вирішення місцевих проблем в житті своїх громад.

Автор: доцент Стратічук Н.В. та здобувач вищої освіти Сокольник О.С.