ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

«Науковий підхід до оцінки адаптації тварин в умовах сучасних технологій виробництва та змін клімату».

20 червня 2019 року за матеріалами проекту ECOIMPACT на кафедрі генетики та розведення с.-г. тварин ім. В.П. Коваленка відбувся круглий стіл «Науковий підхід до оцінки адаптації тварин в умовах сучасних технологій виробництва та змін клімату».

Метою заходу було обговорення результатів навчання здобувачів вищої освіти біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрного університету у індивідуальному навчальному середовище (ecoimpact-ple.com) створеному у рамках проекту. Було проведено оцінку якості навчального курсу та методик викладання і застосування отриманих знань на практиці виробництва і переробки продукції тваринництва. У обговоренні прийняли участь представники робочої групи проекту від ДВНЗ «ХДАУ», викладачі факультету та здобувачі вищої освіти.

 

Дискусія круглого столу пройшла дуже цікаво та пізнавально всі учасники отримали цікаві знання з цікавих тем таких, як біологічні особливості тварин як складова адаптації та наукові методи їх оцінки, особливості визначення показників кліматичних умов, методи наукових досліджень оцінки фізіологічних, продуктивних та етологічних змін  тварин пов’язаних із показниками клімату, особливості організації виробництва та переробки продукції тваринництва в умовах змін клімату.

Автори: доцент кафедри генетики та розведення с.-г. тварин ім. В.П.Коваленка Папакіна Н.С. (за редакцією Прес-центр (БТФ) Кривий В.В)