ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист випускних кваліфікаційних робіт бакалавра на екологічному відділенні

10–11 червня 2019 року на кафедрі екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт бакалавра за спеціальністю «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

 

Головою Екзаменаційної комісії було призначено заступника директора Департаменту екології та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації Мартиненка М. В. Члени екзаменаційної комісії: кандидат сільськогосподарських наук, доцент Євтушенко О.Т, старший викладач, сертифікований консультант з експорту до ЄС Дюдяєва О.А. та кандидат ветеринарних наук, доцент Оліфіренко В.В.

 

На захист було представлено роботи, присвячені актуальним екологічним питанням Херсонщини.

Члени екзаменаційної комісії відмітили, що всі студенти мали змістовні роботи, глибокі знання, розуміння теми, свідомі відповіді та особисті думки. Як кращу доповідь було відзначено виступ Іванісової Світлани «Вплив Южно-Української атомної електростанції на стан навколишнього природного середовища», а також комісією було відмічено роботу Осадчої Аліни на тему «Стан, проблеми та перспективи розвитку сонячної енергетики на території Херсонської області».

 

Усі роботи отримали позитивні оцінки, а їх авторам присвоєно кваліфікацію бакалавра.

Вітаємо з успішним захистом наших студентів, бажаємо творчих та професійних звершень та чекаємо на навчанні у магістратурі!

Автор: доцент кафедрі екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка Стратічук Н.В., здобувач вищої освіти Сокольник О.С.