ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Ректор ХДАУ Юрій Кирилов відзвітував про виконання Колективного договору ДВНЗ «ХДАУ» за 2018 рік

5 червня в стінах Аграрного університету відбулася Конференція трудового колективу ДВНЗ «ХДАУ». На Конференції ректор Юрій Кирилов відзвітував про виконання Колективного договору ДВНЗ «ХДАУ» за 2018 рік. Від профспілкової організації університету доповіла заступник голови Валентина Ковтун.

 

Ректор повідомив присутнім, що протягом 2018 року 22 особи уклали контракт з університетом на три роки, ще двоє осіб – на рік.

В університеті в повному обсязі проводилися доплати за наукові ступені та вчені звання.

 

Викладачі підвищували кваліфікацію: 15 осіб пройшли стажування на підприємствах, 18 осіб – за кордоном, 40 осіб – підвищували педагогічну кваліфікацію.

Велику увагу в університеті приділяють профспілці. За рік було здійснено утримання профспілкових внесків у розмірі 1% з усіх видів заробітної плати в сумі 223 783 грн.

Згідно порядку денного делегати конференції та працівники університету затвердили звіт про виконання Колективного договору ДВНЗ «ХДАУ».

Також ректор вручив викладачам та співробітникам університету грамоти та подяки від голів обласної ради та обласної державної адміністрації за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток науки та підготовку висококваліфікованих фахівців.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко