ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Результати проведення всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу проектів з екологічного та енергетичного менеджменту

З 29-31 травня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбулося урочисте відкриття 3-ого спеціалізованого міжнародного форуму «Еко Форум-2019». Активну участь у заході взяли експерти з питань екології, охорони довкілля, представники бізнесу, науки, освіти. Від ДВНЗ «ХДАУ» учать прийняли науковці економічного та агрономічного факультетів та студенти. Зокрема у рамках «Еко Форуму-2019» були присутні Бойко Л.О., Лавренко С.О., Гаркавенко О., Корольова Є.

 

Під час форуму обговорюють глобальні світові тренди, законодавство, «зелену» модернізацію та свідомий вибір екологічного способу життя. У ділових заходах взяли участь понад 140 провідних українських та закордонних спікерів з Канади, Німеччини, Польщі, США, Чехії.

Вже традиційно відбувається і спеціалізована виставка «Еко» за участю великих промислових компаній, малого та середнього бізнесу, комунальних підприємств, науково-дослідних інститутів, інформаційні стенди представлять міста та громади.

Одним з головних питань, які розглядалися на форумі було проведення фінального етапу Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу проектів з екологічного та енергетичного менеджменту. Координатором виступив Запорізький національний університет, кафедра підприємництва, менеджменту організацій та логісти (завідувач д.е.н., професор Бухаріна Л.М.). До фіналу були допущені 21 наукова робота з 19 навчальних закладів.

 

Від ДВНЗ «ХДАУ» представляла Гаркавенко О.І. – здобувач першого рівня вищої освіти 4 курсу агрономічного факультет та Корольова Є.О. - здобувач першого рівня вищої освіти 4 курсу економічного факультету. Переставлені проекти викликали велику зацікавленість членів журі та присутніх. За підсумками захисту створених разом з науковими керівниками проектів наші молоді науковці завоювали призові місця.

Гаркавенко Олена Ігорівна – диплом 1 ступеня;

Корольова Єва Олегівна – диплом 2 ступеня.

Подяками відмічені керівники наукових проектів Бойко Л.О. та Лавренко  С.О.

Автор: Лавренко С.О.