ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзд в Agrofusion на висадку розсади

У рамках навчальної практики по землеробству відбулася поїздка студентів 2 курсу агрономічного факультету в ПСП АФ «Роднічок» групи компаній Agrofusion. Це національна вертикально-інтегрована група компаній яка є міжнародно визнаним виробником та постачальником томатних продуктів. Agrofusion спеціалізується на вирощуванні та переробці томатів для виробництва широкого спектру продуктів - соків, кетчупів та томатних соусів в усьому світі.

Представник компанії Писарева Екатерина ознайомила здобувачів вищої освіти з профілем бізнесу компанії, її структурою та виробничою діяльністю. Фахівці відділення  продемонстрували студентам вузловий технологічний процес – висадку розсади. Роботи виконують із застосуванням новітньої техніки та за сучасними технологіями. Під час активного  обговорення були висвітлені чисельні нюанси технологічного процесу вирощування томатів визначених технологічних параметрів якості.

Під керівництвом викладачів практиканти визначили якість польових робіт. Оцінка «відмінно».

Вирощування томатів - один із найбільш перспективних напрямків аграрного бізнесу на Півдні України. Наступним етапом на який  запрошені  студенти є збирання та переробка продукції. Agrofusion - місце проходження виробничої практики та подальшої роботи багатьох випускників аграрного факультету.

 

Всі готові до роботи

 

Наш випускник а тепер фахівець ПСП АФ «Роднічок» Копилов В.О. знайомить із  агрономічними  нюансами

 

Якщо все  зрозуміло  розпочинаємо  роботу

 

Поточний контроль  здійснюють  робочі.

 

Оцінка якості висадки розсади

Автор: Доцент кафедри землеробства Рудік Олександр Леонідович