ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Херсонський державний аграрний університет зібрав своїх випускників

Традиційно, в першу суботу червня Херсонський державний аграрний університет зібрав своїх випускників. Зустрітися через багато років зі своїми однокурсниками та викладачами прийшли представники декількох поколінь студентів.

 

Для колишніх студентів нинішні студенти Аграрного університету підготували концерт, в ході якого студенти розповідали курйозні випадки зі студентського життя та згадували своїх друзів та викладачів.

 

Важливими назвав подібні зустрічі ректор ХДАУ Юрій Кирилов.

«Протягом останніх двох років в Аграрному університеті з’являється багато нових традицій - це відкриття нових спеціальностей до кожної вступної компанії,  проведення Дня вишиванки, проведення зимового Університетського балу і однією із такою вже доброї традиції стало проведення першої суботи червня Дня випускника Аграрного університету, традиція яка стала можлива саме за участі безпосередньо випускників, гордості університету, які несуть знання і досвід отриманий в стінах нашого вишу».

 

Також ректор нагадав, що цьогоріч університету виповнюється 145 років.

Але, це не останній ювілей в Аграрному. Про те що факультету водного господарства, будівництва та землеустрою в цьому році виповнюється 55 років присутнім нагадала доцент Алла Петрова. Вона також анонсувала для випускників, що святкування цієї події заплановано на осінь, та принагідно запросила їх на урочисте святкування.

 

Теплими словами про своїх викладачів згадали випускники – доктори наук, наукові консультанти та успішні спеціалісти в своїх галузях.

Після концертної програми святкування не завершилося. Декани факультетів запросили своїх випускників до аудиторій, де продовжилися спогади – сумні та веселі, але такі рідні, пов’язані з Аграрним університетом.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко