ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перший день роботи експертної комісії на біолого-технологічному факультеті

28 травня 2019 року відповідно до пункту 4 Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2001 р. № 978 «Про затвердження Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах», з метою проведення первинної акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» у Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет» розпочала роботу експертна комісія у складі:

Голова комісія: Пешук Людмила Василівна - завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій, доктор сільськогосподарських наук, професор;

Член комісії: Пилипенко Людмила Миколаївна - професор кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування Одеської національної академії харчових технологій, доктор технічних наук.

Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)