ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Представники Аграрного університету беруть активну участь у розробці Стратегії регіонального розвитку Херсонської області на період до 2027 року

21 травня 2019 р. у приміщенні Херсонської ОДА відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії регіонального розвитку області під керівництвом т.в.о. голови ХОДА Дмитра Бутрія. На засіданні від Аграрного університету були присутні - ректор Юрій Кирилов, декан факультету рибного господарства та природокористування Павло Бойко та завідувач кафедри економіки та фінансів Наталія Танклевська, які до того ж є членами робочої групи.

На засіданні обговорили стратегічно важливі цілі розвитку Херсонської області та розглянули результати соціально-економічного аналізу регіону. Херсонщина сьогодні – це регіон з величезним потенціалом у багатьох галузях народного господарства. Наразі набуває все більшої популярності стратегічно важливий напрям розвитку Херсонщини –туристичний, фахівців якого з 2019 року готує Аграрний університет, адже це перспективний напрям бізнесу, який дозволить області залучати іноземні інвестиції.

Основна мета в розробці Стратегії регіонального розвитку Херсонської області – покращення рівня життя населення як у містах, так і в сільській місцевості.