ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

відбулася навчальна практика для студентів 1-4 курсів агрономічного факультету по землеробству

17 травня на базі Південного полігону фірми «Bayer» відбулася навчальна практика для студентів 1-4 курсів агрономічного факультету спеціальності 201 «Агрономія» по землеробству.

Фірма «Bayer» - є провідним виробником засобів захисту рослин, високоякісного насіння та сучасних технологій Світового рівня. Провідні спеціалісти представили студентам та викладачам нові та оновлені продукти, ознайомили з сучасними технологіями захисту сільськогосподарських культур.

З вступним словом звернувся до всіх присутніх академік НААН, професор, доктор сільськогосподарських наук, завідуючий кафедрою землеробства В. О. Ушкаренко, де відмітив визначну роль фірми «Bayer» в розвитку агропромислового комплексу України», а також подальшої плідної співпраці науковців та спеціалістів фірми з викладачами та студентами ДВНЗ «ХДАУ».

На демонстраційному полігоні наочно продемонстрували ефективність препаратів, зокрема для культур: пшениця озима, ячмінь ярий, ріпак озимий, кукурудза, соняшник, льон.

Незважаючи на відсутність опадів протягом травня місяця завдяки засобам захисту рослин та регуляторів росту стан посівів дає високі перспективи на врожай сільськогосподарських культур.

В подяку за участь в Дні поля студенти агрономічного факультету презентували тематичний банер з  фотографіями співпраці фірми «Bayer» з Херсонським державним аграрним університетом.

Автор: к.с.-г.н.,доцент Сілецька О.В.