ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Економічний турнір

Кмітливі, ерудовані та розумні студенти зібрались сьогодні на економічному Турнірі. Підготовка до якого була довгою та напрочуд складною, але всі 5 команд-учасників, студенти 1 та 2 курсів економічного факультету, гідно представили себе.

Турнір складався з двох етапів. У кожному турі команди не поступались місцем, не було також і лідируючою команди, всі шли нога в ногу. Але все ж таки, журі у складі досвідчених викладачів  аналізували кожну відповідь, дослухались до думки кожного та висловлювали свої.

Хоч турнір тривав більше двох пар, але команду-переможця не було названо - це стане відомо вже завтра. Оскільки журі будуть ще колективно обговорювати. Економічний турнір надихнув кожного до більш широкого вивчення економіки та надав поштовх до прагнення приймати участь не тільки в університетському Турнірі, а й потрапити на всеукраїнський.

 

Економічне майбутнє нашої країни – в надійних руках. Саме такий висновок можна зробити з фінальної боротьби Турніру економістів серед студентів економічного факультету Херсонського державного аграрного університету, як зазначила декан Вікторія Грановська.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко