ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

В ХДАУ гостинно відкрили двері для майбутніх студентів

25 квітня 2019 р. до Херсонського державного аграрного університету завітали понад 800 школярі з батьками і вчителями як з міста так і з районних шкіл і ліцеїв.

 

Учні мали можливість  на профорієнтаційному пікніку із локаціями ознайомитися зі спеціальностями і факультетами, поспілкуватися з викладачами і студентами та отримати відповіді на запитання щодо організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом. Кожен факультет презентуючи свої спеціальності також проводив майстер-класи, квести, флєшмоби.

 

На святковому концерті перед майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками виступив ректор університету Юрій Кирилов, у вітальному слові зазначивши, про ті великі можливості, які отримує кожен студент аграрного університету у період навчання, саморозвитку і дозвілля.

 

По завершенню свята гостей пригощали смачною юшкою та солодощами. Подивитися було на що, і ніхто не лишився байдужим – щось цікаве знайшлося для кожного.

Свято вдалося, тому що багато абітурієнтів вже визначилися з майбутньою спеціальністю саме в Херсонському державному аграрному університеті.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко