ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся Круглий стіл «Актуальні управлінські та інноваційні аспекти розвитку підприємств в галузі плодоовочівництва»

15 квітня 2019 р. за участю кафедри менеджменту організацій та підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP відбувся Круглий стіл «Актуальні управлінські та інноваційні аспекти розвитку підприємств в галузі плодоовочівництва».

Захід відкрив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Аверчев О.В. Він побажав всім учасникам плідної роботи та натхнення у відкритті нових інноваційних технологій у галузі плодоовочівництва, розповів про основні напрямки науково-інноваційної діяльності та трансферу технологій у галузі плодоовочівництва. В роботі круглого столу з презентаціями виступили здобувачі вищої освіти економічного факультету, які  представили на розгляд аудиторії цікаві доповіді та висловили власні  думки з питань розвитку галузі плодоовочівництва та суміжних з нею галузей  Херсонщини. Круглий стіл проходив в інтерактивній формі, учасники виявили зацікавленість з актуальних управлінських та інноваційних аспектів розвитку  плодоовочевих підприємств та активно обговорювали проблемні питання. Робота круглого столу була плідною, відбувалася, так би мовити, на одному диханні.

По завершенні круглого столу були підведені підсумки роботи, встановлені  шляхи подальшої комунікації та подальшого консультування. Учасники круглого столу були відзначені сертифікатами.

На фото відкриття проекту


На фото учасники круглого столу

  

Виступи учасників

 

Приємні моменти

Висловлюємо щиру вдячність всім учасникам круглого столу, організаційному комітету та керівництву проекту UHBDP!

Автор: Шепель Т.С.