ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науково–практична інтернет–конференція «Факультет водного господарства, будівництва та землеустрою: минуле, сьогодення, майбутнє»

15 квітня 2019 року відбудеться науково–практична інтернет–конференція «ФАКУЛЬТЕТ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА, БУДІВНИЦТВА ТА ЗЕМЛЕУСТРОЮ: МИНУЛЕ, СЬОГОДЕННЯ, МАЙБУТНЄ», присвячена 55-річчю заснуванню факультету водного господарства, будівництва та землеустрою ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет».

Матеріали конференції спрямовані на науковий пошук, обмін досвідом, впровадження результатів наукових досліджень у практичну діяльність підприємств і установ, встановлення нових контактів і співробітництва між організаціями та фахівцями України та світу, а також можливості розпочати наукову діяльність для молодих вчених та здобувачів вищої освіти факультету водного господарства, будівництва та землеустрою.

Надані статті будуть опубліковані у збірнику «Матеріали конференції». Збірник конференції буде розміщений на сайті ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет".

Запрошуємо всіх бажаючих до участі в конференцій!

Запрошення

Автор: завідувач кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій, доцент Шапоринська Н.М.