ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Першокурсники економічного факультету ознайомлюються з особливостями публічних виступів разом з Херсонською молодіжною ініціативною групою «Кип’яток»

Викладачами кафедри публічного управління та адміністрування ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» було організовано зустріч студентів економічного факультету з представниками  Херсонської молодіжної ініціативної групи «Кип’яток».

 

«Кип’яток» – це неймовірно активна та креативна молодіжна команда, яка спонукає молодь до відкритого спілкування. Представники групи ознайомили активне студентство з напрямами своєї діяльності, з роллю публічного виступу як засобу комунікації у житті сучасної людини.

 

Студенти спробували свої сили в дебатній грі – у ході неформального спілкування аргументували свою позицію щодо серйозних соціальних та економічних тем.

 

6-7 квітня 2019 року групою «Кип’яток» за підтримки Управління молоді та спорту Херсонської міської ради було організовано дебатний турнір серед студентів вищих навчальних закладів, у якому взяв участь студент 1 курсу економічного факультету ДВНЗ «ХДАУ» Чумаченко Володимир.

 

Зі слів Володимира: «Дебати – це цікаво та захоплююче! Можна поділитися аргументами «за» і «проти», розвинути навички публічних виступів. Завдяки таким заходам можна стати більш впевненим у собі, знайти нових друзів та отримати чимало позитивних вражень».

Автор: Дуга Вікторія Олександрівна – старший викладач кафедри загальноекономічних дисциплін