ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття з дисципліни «Механізація, електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва»

В рамках співпраці кафедри механізації та безпеки життєдіяльності з компанією «Техноторг» (м. Херсон) 28 березня 2019 року доцентом кафедри М.О. Іванівим було проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Механізація, електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва»  для студентів 6 курсу агрономічного факультету заочної форми навчання на територію компанії з метою практичного ознайомлення студентів з новинками сучасної техніки для сільськогосподарської галузі.

Під час екскурсії студенти мали змогу оглянути представлені на торговельному майданчику  трактори різних тягових класів (МТЗ (Білорусія), ХТЗ (Харків, Україна), а також різні групи сільськогосподарських знарядь (пружинні та дискові борони, культиватори, сівалки та ін.) таких вітчизняних виробників «Уманьферммаш» та зарубіжних торгівельних марок (Франції, Канади та Білорусі).

Забезпечуючи живе спілкування та наочне сприйняття отриманої інформації, практичні заняття на базі сільськогосподарських підприємств мають неоціненно важливе значення для підготовки студентів. А тому сподіваємось, що подібні заходи й надалі залишатимуться невід’ємною складовою навчального процесу.

Автор: Глушко Т.В.