ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо із отриманням дипломів кандидата наук співробітників кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка

5 березня 2019 року на підставі рішення Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України асистенти кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» отримали дипломи кандидата наук за спеціальністю 03.00.16 «Екологія».

 

Захист кандидатських дисертацій відбувся 13 та 14 грудня 2018 року у спеціалізованій вченій раді Д 08.804.02 Дніпровського державного аграрно-економічного університету на теми:

«Агроекологічне обґрунтування ведення органічного землеробства в Херсонській області», здобувач Денис Сергійович Бреус;

«Характеристики каналізаційно-поверхневих стоків міста Херсон та оцінка їх впливу на стан гідроекосистем Нижнього Дніпра», здобувач Світлана Вікторівна Скок.

Науковий керівник дисертаційних робіт – Пічура Віталій Іванович, доктор сільськогосподарських наук, завідувач кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка.

Вітаємо наукового керівника із першим вдалим захистам його учнів!

Скок Світлані Вікторівні і Бреусу Денису Сергійовичу бажаємо не зупинятись на досягнутому і підкорювати нові наукові вершини! 

Автор: Стратічук Н.В. – к.е.н., доцент кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка