ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науково – практична конференція здобувачів вищої освіти агрономічного факультету (секція кафедри землеробства)

27 березня 2019 року на кафедрі землеробства відбулася  Науково - практична конференція  здобувачів вищої освіти агрономічного факультету «Ресурсозаощаджувальні  тенденції в землеробстві» (секція кафедри землеробства).

Конференцію відкрив доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН, завідуючий кафедри землеробства Ушкаренко В. О., який звернувся до здобувачів і вказав на важливість залучення молоді до науково-дослідної роботи,перспективність розробки та впровадження ресурсо - заощаджувальних тенденцій в землеробстві Півдня України.

У конференції прийняли участь здобувачі вищої освіти  1-4 курсів (бакалаврського рівня) та 1 курсу другого (магістерського) рівня агрономічного факультету.

Конференція була присвячена актуальним проблемам зрошуваного землеробства, овочівництва,фізіології та системи захисту  рослин, ресурсозаощаджувальним тенденціям в системі землеробства. Перелік висвітлених на конференції наукових тем дуже різноманітний: технології вирощування зернових і овочевих,бобових культу, мінеральні та органічні добрива, малопоширені культури, система вирощування овочевих культур в закритому грунті, штучна нейронна мережа для сільського господарства, застосування зрошувальних установ, евапотранспірація сільськогосподарських культур.

Доповіді учасників конференції були науково-обгрунтованими, змістовними, методичними, супроводжувалися мультимедійними презентаціями. Слід відмітити глибокі знання доповідачів, наукову цінність проведених досліджень і отриманих результатів.

Вітаємо здобувачів вищої школи з успішною участю в конференції!

Бажаємо нових досягнень у науковій та дослідній роботі!

Автор: Сілецька О. В.