ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Обери смачну професію для успішного життя!

25 березня 2019 року на кафедрі інженерії харчового виробництва, біолого-технологічного факультету відбулося відкриття Весняної кулінарної школи майстерності для учнів 9-10-11 класів міста Херсон.

Обери смачну професію для успішного життя, саме з таким гаслом захід відкрила декан біолого-технологічного факультету Балабанова Ірина Олександрівна, вона привітала всіх учасників із початком кулінарної школи та побажала їм творчого натхнення. З вітальним словом також виступили завідувач кафедри інженерії харчового виробництва Бурак Валентина Геннадіївна, та члени кафедри Ряполова Ірина Олександрівна., Новікова Наталя Володимирівна, Воєвода Надія В’ячеславівна.

Перший день занять розпочався майстер-класом з карвінгу та ліпленням равіолі з сиром та зеленню.

 

Майстер-клас з карвінгу

 

Ліплення равіолі з сиром та зеленню

Автор: Кривий В.В., Прес-центр (БТФ)