ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Були проведені виїзні заняття у головному відділенні Херсонського ПриватБанку

Для студентів 2 та 4 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» під керівництвом викладачів Коваль С.В., Шепель І. В. були проведені виїзні заняття у головному відділенні Херсонського ПриватБанку. Студенти мали можливість ознайомитись з роботою банку, історією розвитку установи, умовами кредитування та оподаткування, здійснення депозитних операцій, роботою з фізичними та юридичними особами.

 

Керівник напрямку по роботі з бюджетними організаціями Чечоткін В.В. протягом заняття інформував студентів про здійснення ідентифікації та верифікації нових клієнтів, вивчення та уточнення інформації щодо аналізу платоспроможності клієнтів при видачі кредитів, наочно демонстрував основні ознаки захисту банкнот і цінних паперів.

 

Також майбутні фахівці дізнались про школу фінансової грамотності та про можливість проходження онлайн практики, після  якої кращих практикантів зараховують до кадрового резерву банку. І наостанок студенти відвідали Квест – кімнату, де в ігровій формі кожна із команд повинна була вибратися на свободу із замкнутої кімнати, виконуючи певний комплекс завдань.

 

Автор: Груненко Н.В.