ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Нагородження учасників поетичного флеш-мобу

Упродовж 18-20 березня студенти Херсонського державного аграрного університету дарували романтичний настрій, створювали ліричну атмосферу й надихали на читання сучасної літератури, декламуючи вірші улюблених авторів, а також власні твори. У неповторному виконанні юнаків і дівчат на відео-трансляціях у соціальних мережах пролунали рядки неперевершених сучасників: Ліни Костенко, Оксани Забужко, Мар’яни Савки, Оксани Пахльовської, Віри Полозкової, Анатолія Кичинського, Юрія Андруховича, Сергія Жадана, Івана Андрусяка та інших поетів. Звучали вірші українською, російською, вірменською та кримськотатарською мовами. 

 

21 березня із вітальним словом виступив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, професор Олександр Аверчев, який нагородив усіх учасників за активну участь у «Поетичному флешмобі» присвяченому Всесвітньому дню поезії.

 

На завершення поетичного тижня викладачі та здобувачі вищої освіти мали можливість обрати для себе віршоване передбачення від найкращих українських авторів. 
Даний захід проходив за підтримки управління молоді та спорту Херсонської міської ради, Громадської організації «Південна Аграрна Молодь» та студентського парламенту ХДАУ.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко