ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота

Декан агрономічного факультету доцент Мринський І.М., декан будівельно-гідромеліоративного факультету доцент Волочнюк Є.Г., декан рибогосподарсько-екологічного факультету доцент Бойко П.М., заступник декана економічного факультету доцент Бойко Л.О., заступник декана біолого-технологічного факультету доцент Лисенко В.Ф. докладно розповіли своїм майбутнім абітурієнтам про особливості спеціальностей, з яких ведеться навчання в університеті.
Керівник Центру довузівської підготовки, завідуючий кафедрою фізики та прикладної механіки доцент Кияновський О.М. пояснив, чому так важливо і корисно для вступу до вищих навчальних закладів вчитися на підготовчих курсах, за що випускники курсів отримують додаткові бали та як проходить навчання на курсах в Херсонському ДАУ.
У зустрічі взяли участь учителі, директори шкіл, завідуючий районним відділом освіти Корибут В.П.
Дотепні виступи студентів, яскраві номери художньої самодіяльності наочно показують, яке цікаве та багатогранне студентське життя у Херсонському державному аграрному університеті!
На фотографіях можна побачити деякі моменти зустрічі.

В президії: Лисенко В.Ф., Мринський І.М., директор школи №1 Носач С.В., Корибут В.П., Кияновський О.М., Бойко П.М., Бойко Л.О., Волочнюк Є.Г.

Наші солісти

Чекаємо Вас в університеті!

Учням зустріч до вподоби!

Студенти теж задоволені!

Фото на згадку про Берислав!

По дорозі додому