ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Круглий стіл «Роль громадськості в протидії корупції» в рамках Тижня Відкритого Уряду

За ініціативи Керівного комітету Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» з 11 по 17 березня 2019 року у країнах-членах Ініціативи вдруге проводиться Тиждень Відкритого Уряду. Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» долучилися до даної події шляхом організації круглого столу «Роль громадськості в протидії корупції».

 

У заході взяли участь викладачі, здобувачі вищої освіти першого «бакалаврського» рівня економічного факультету першого-третього року навчання денної форми зі спеціальності 074/281 «Публічне управління та адміністрування», 073 «Менеджмент». Також активними учасниками круглого столу були викладачі та учні 11 класу НВК «Загальноосвітня школа ІІ ступеня – ліцей журналістики, економіки та правознавства» Херсонської міської ради.

Відкрила захід Ковтун В. А. – заступник декана економічного факультету з навчально-методичної роботи, доцент кафедри загальноекономічних дисциплін, Уповноважена особа з питань запобігання та протидії корупції.

 

Під час виступів та загальної дискусії особливу увагу було акцентовано на шляхах подолання корупції, ролі молоді, громадських організацій в протидії корупції.

 

Автор: Дуга Вікторія Олександрівна – старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування