ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

6-7 березня 2019 р. у м. Київ відбулось засідання семінару Проекту ЮНІДО/ГЕФ «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для МСП в Україні»

6-7 березня 2019 р. у НАН України відбувся Міжнародний семінар щодо спільної оцінки необхідних передумов для розробки та створення інноваційної екосистеми впровадження чистих технологій, враховуючи кластерний підхід.

 

До участі у важливому заході були запрошені три навчальні заклади, серед яких ДВНЗ «ХДАУ», який представляли проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Аверчев О.В. та старший викладач кафедри інженерії харчового виробництва Воєвода Н.В.

Дводенний семінар охоплював три напрямки: міжнародні практики та досвід у сфері інноваційної політики та кластерів; політика та нормативна база в Україні в зазначеному вище питанні; створення робочих груп для обговорення політичних та регуляторних проблем, пов'язаних з інноваціями та підприємництвом в Україні, а також підтримкою потенційних дій щодо започаткування партнерств та кластерів. Міжнародний досвід передавали Аард Гроен (декан Центру підприємництва університету м. Гронінгена, Нова енергетична коаліція, Нідерланди) та Майкл Дінгес (Австрійський технологічний інститут, Австрія).

Автор: Сімонова О.М.