ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студенти спеціальності «Обліку і оподаткування» Херсонського державного аграрного університету приймали участь у мастер-класі в відділенні №3 «Альфа-банку» Південної дирекції

Студенти спеціальності «Обліку і оподаткування» Херсонського державного аграрного університету приймали участь у мастер-класі в відділенні №3 «Альфа-банку» Південної дирекції, який присвячений актуальним питанням, що виникають в організації обліку в банку та діяльності управління внутрішнього аудиту. Регіональний керівник споживчого кредитування Школа Сергій Олександрович та керівник з роздрібного бізнесу Лебедь Марина Віталіївна, розповіли студентам про загальну структуру та функції управління, організацію роботи основних відділів, трудові будні бухгалтерів та аудиторів. Особливе місце у виступі було відведено необхідності підвищення ефективності банківського бізнесу і ролі аудиторів в цьому процесі.

Студенти виявили зацікавленість до обговорюваних проблем. Сергій Олекксандрович навів ряд практичних прикладів з діяльності управління, відповів на запитання студентів. Марина Віталіївна звернула увагу на необхідність вдосконалення методів і прийомів аудиту, плануванні роботи аудиторів, методиці здійснення моніторингових процедур, способах виявлення випадків розкрадання з боку співробітників підрозділів кредитних організацій. Даний мастер-клас спрямований на формування уявлення про специфіку майбутньої діяльності студентів, мотивацію до вивчення своєї спеціальності, а також на вироблення необхідних компетенцій, затребуваних на ринку праці.

Доценти кафедри обліку і оподаткування Сакун Аліна Жоржовна та Пристемський Олександр Станіславович зазначили, що такі зустрічі є невід'ємною частиною практико-інтегрованого навчання: Кафедра виразіла свою подяку і вдячність дирекції банку.

Автор: Груненко Н. В.