ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Чайна церемонія на біолого-технологічному факультеті

27 лютого у рамках профорієнтаційної роботи на біолого – технологічному факультеті за участі кафедри інженерії харчового виробництва та центру довузівської підготовки та міжнародної освіти був проведений майстер клас з церемонії приготування та подачі чаю для заступників деректорів Херсонських загальноосвітніх шкіл з навчальної та виховної роботи. 

Цей процес є дуже унікальним, який і досі проводиться в країнах Східної Азії. Не просто приготування чаю чи його подання, а мистецтво виконання цього процесу й називається чайною церемонією. В кожній країні, зокрема Китаї, Японії та Індії є свої особливості приготування чаю, всюди є свої традиції і цей процес проходить по-різному, але у всіх них одна мета -досягти гармонії людини з природою.

Автор: Кривий В.В., Новікова Н. Прес-центр (БТФ)