ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Школярі на екскурсії у храмі науки

Сьогодні учні Херсонської багатопрофільної гімназії 20 були на екскурсії в Аграрному університеті. Мандрівка почалася з музею анатомії тварин, учні мали можливість розглянути різноманітні експонати та із зацікавленістю слухали. З неабияким запалом учні відвідали лабораторію анатомії людини, де допитливо розглядали вологі препарати, анатомічні моделі та муляжі. Наступним етапом була екскурсія до лабораторії «Перспективи аквакультури», де першокласники побачили і доторкнулися до відомих Австралійських раків. Надзвичайний інтерес також викликала робота з мікроскопом і розглядом комах на кафедрі ботаніки та захисту рослин. Завершальним етапом була економічна вікторина, на якій першокласники дізналися чим раніше люди розраховувалися за товар та, що таке гроші.

 

Приємно було спостерігати за неймовірним захопленням та емоційним піднесенням першокласників. Екскурсія вдалася, учні ще довго ділилися незабутніми враженнями.

 

Дух радості, творчості і натхнення, яким переповнили університетські аудиторії та лабораторії учні, є підтвердженням того, що усі ми разом робимо добру і потрібну справу – навчаємо і виховуємо.

 

До нових зустрічей, наші маленькі друзі! Чекаємо вас знову і знову!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко