ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Круглий стіл: «Сучасний стан та заходи щодо покращення земель під багаторічними насадженнями»

26 лютого 2019 року в рамках проекту UHBDP (координатор проекту – д.с.-г.н., професор Аверчев О.В.) відбувся круглий стіл: «Сучасний стан та заходи щодо покращення земель під багаторічними насадженнями».

 

Участь у круглому столі взяли студенти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» та викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру факультету водного господарства, будівництва та землеустрою.

Відкрили круглий стіл перший  проректор, проректор з науково–педагогічної роботи Яремко Ю.І. та проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Аверчев О.В. ,наголосивши на тому, що круглий стіл – це ефективний механізм розширення теоретичних знань, можливість дізнатись про перспективи проектів землеустрою щодо питань організації території під багаторічні насадження.

 

Доповідачі обґрунтували основні питання щодо особливостей впорядкування території під багаторічні насадження, виконали аналіз порядку облаштування території, а також учасники круглого столу запропонували заходи щодо покращення якості земель під багаторічними насадженнями.

 

Автор: асистент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Польова І.С.