ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційний візит кафедри інженерії харчового виробництва до Херсонського ліцею Херсонської міської ради

20 лютого в рамках профорієнтаційної роботи викладачами кафедри інженерії харчового виробництва біолого-технологічного факультету був проведений майстер-клас для учнів Херсонського ліцею Херсонської міської ради. Ліцеїстів ознайомили з презентаційними матеріалами, а також наголосили на тому, що найбільш розповсюджений вид фальсифікації - додавання крохмалю до сировини, а також коли частково або повністю заміняються найбільш цінні компоненти какао-масло и терте какао - на гідрожир і соєвий шрот (або білок та лецитин). 

На проведеному мастер-классі учні мали можливість власноруч перевіряли якість та безпечність шоколаду, смакові та органолептичні властивості. Майбутні випускники ліцею були ознайомлені з факультетами та спеціальностями університету, з особливостями Вступної кампанії 2019 року, а також перспективами працевлаштування після отримання вищої освіти у провідному аграрному університеті Півдня України.

Автор: Кривий В. В. Прес-центр (БТФ)