ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання профспілки біолого-технологічного факультету

20 лютого 2019 року у аудиторії №123 відбулось засідання первинно профспілкової організації викладачів біолого-технологічного  факультету Херсонського державного аграрного університету. Членами президії були заступник голови профспілки університету Ковтун Валентина Андріївна, член профспілки факультету Ряполова Ірина Олександрівна, секретар Зарівняк Ірина Святославівна.

 Відповідно до порядку денного було розглянуто такі питання: звіт голови профспілки БТФ Кушнаренко В.Г.; про організацію та проведення роботи профспілки університету доповідала заступник голови Ковтун В.А.; про обрання нового складу профспілки факультету та висунення делегатів від факультету на участь у конференції профспілки університету, щодо обрання голови та керівників структурних комітетів.

 

Було підтримано рішення, що кандидатурою на участь у конкурсі обрання на посаду голови профспілкової організації університету від факультету буде висуватись Кушнаренко В.Г., до складу культурно-масового комітету Ряполова І.О., та делегатами до конференції будуть: Ведмеденко О.В., Булачова В.Ф., Сивак Л.І., Зарівняк І.С., Черемісін О.В., Папакіна Н.С., Сморочинський О.М., Сорока В.П.

Автор: Кривий В. В. Прес-центр (БТФ)