ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота під гаслом «На шляху до омріяного майбутнього»

Вибір професії - один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.

 

30 січня 2019 року науково-педагогічні працівники Херсонського державного аграрного університету декан факультету водного господарства будівництва та землеустрою Артюшенко В.В., заступник декана Кузьменко В.Д., декан рибного господарства та природокористування Бойко П.М., доцент кафедри економіки та фінансів Бойко Н.О., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва Любенко О.І. завітали до Каланчацького закладу повної загальної середньої освіти №1, освітнього закладу навчально-виховного комплексу «Чаплинська школа-гімназія», де зібралися учні 11 класів Каланчацького та Чаплинського районів.

 

Викладачі поділилися з учнями про безмежні можливості навчання в Аграрному університеті, міжнародні програми обміну, студентське життя та дозвілля. Учні з цікавістю слухали інформацію, задавали питаннями щодо особливостей вступної кампанії – 2019, роботи консультаційного центру, роботи експрес-курсів з конкурсних предметів для якісної підготовки ЗНО.

 

Сподіваємося, що учні зроблять правильний вибір та стануть здобувачами Херсонського державного аграрного університету.

Висловлюємо щиру подяку районним управлінням освіти, керівництву навчальних закладів за теплий прийом та співпрацю!

Автор: Любенко О.І., Кривий В. В. Прес-центр (БТФ)