ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого магістерського рівня за спеціальністю 101 «Екологія»

20 грудня 2018 року закінчився захист магістерських робіт зі спеціальності 101 «Екологія», що розпочався на минулому тижні.

Екзаменаційна комісія у складі:

голова - к.г.н., доцент, завідувач кафедри екології та географії Херсонського державного університету Давидова О.В.;

члени комісії - к.с.-г.н., доцент Пічура В.І., к.г.н., доцента Шахман І.О., к.е.н., доцент Стратічук Н.В.

 

В обговорені кваліфікаційних робіт активну участь прийняв заступник голови Департаменту екології та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації Мартиненко М. В.

Теми кваліфікаційних робіт допущених до захисту розкривали екологічні проблеми Південного регіону України та містили заходи щодо покращення екологічного стану навколишнього середовища із урахуванням вимог директив ЄС, нормативно-правових та стратегічних документів держави. Всі студенти на високому рівні продемонстрували володіння науковою проблематикою та термінологією, вміння розробляти графічний, картографічний супровідний матеріал, аргументовано доводили власну точку зору та представили результати своїх досліджень.

Кращими захистами комісією відзначені виступи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня: Андрієнка І. О., Сапоги О. М. та Гуліча Є. С.

Доповідачі обґрунтовано давали відповіді на всі поставлені запитання.

На думку Екзаменаційної комісії, автори всіх представлених до захисту робіт гідні присвоєння кваліфікації «Магістр з екології». Кафедра екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка вітає випускників з успішним закінченням навчання і бажає їм успіхів в житті та кар'єрного зростання.

Автор: асистент кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка Бреус Д.С.