ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відкриття Арт - фестивалю «Мальовнича Україна» у Херсонському державному аграрному університеті

19 грудня 2018 року у Херсонському державному аграрному університеті на кафедрі будівництва, факультету водного господарства, будівництва та землеустрою відбулось відкриття першого етапу Арт-фестивалю «Мальовнича Україна», за темою «Туристична Херсонщина».

 

Організаторами даного заходу є Херсонський державний аграрний університет, департамент освіти, науки та молоді при Херсонській обласній державній адміністрації, Студентська рада при Херсонській обласній державній адміністрації, студентський парламент ДВНЗ «ХДАУ», громадська організація «Південна Аграрна Молодь», відповідно до виконання п. 2.10 плану заходів щодо реалізації у 2018 році обласної програми «Молодь Херсонщини» на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням сесії обласної ради VII скликання від 08 вересня 2017 року № 607. 

Майстер-клас для всіх закладів вищої освіти міста Херсон та Херсонської області провели здобувачі вищої освіти спеціальності 191 - «Архітектура та містобудування». Організатори підготували для учасників творчу ідею, а саме зображення Херсонщини в одному із сучасних стилів таких, як пейзаж, колаж-комікс (використання фото), та в сучасному урбаністичному стилі. Головним завданням першого етапу, було показати визначні та яскраві місця, що зможуть зацікавити туристів відвідати наш край.

 

Майстер-клас з різних художніх стилів

Всі учасники, що прийняти активну участь отримали завдання підготувати свої творчі роботи від закладів вищої освіти до березня 2019 року та перед початком другого етапу презентувати їх експертній комісії. Переможці першого етапу отримають можливість зобразити свій шедевр на бетонній площині на спортивному стадіоні аграрного університету та поборотись за головний приз.

 

Найбільша пустеля в Європі Олешківські піски Херсонська область
Автор: здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти економічного факультету ДВНЗ «ХДАУ» Бойко Ірина

Автор статті: Кривий В. В., Прес-центр (БТФ)