ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Херсонський державний аграрний університет підписав меморандум про співпрацю

Сьогодні Херсонський державний аграрний університет підписав меморандум про співпрацю з Білозерською об’єднаною територіальною громадою на базі закладу початкової освіти – наукового ліцею ім. О.Я. Печерського Білозерської селищної ради Херсонської області.

 

Документ підписали голова Білозерської ОТГ Антоніна Іванівна Чередник та ректор Аграрного університету Юрій Євгенович Кирилов.

 

ХДАУ як регіональний заклад вищої освіти має усі можливості, аби допомогти представникам громад завершити реформу децентралізації та вирішити питання із забезпечення не тільки управлінськими кадрами, а й іншими кваліфікованими фахівцями, яких сьогодні потребує область, зокрема здійснюватиме перепідготовку та підвищення кваліфікації вже працюючих у територіальних громадах фахівців з землеустрою, геодезії та кадастру, водної інженерії та водних технологій, захисту рослин, землеробства, технології переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, водних біоресурсів та аквакультури, публічного управління та адміністрування.

 

Цей Меморандум визначає принципи та напрями співробітництва його сторін, закріплює їх взаємні зобов’язання й принципи тісної взаємодії на засадах законності, рівноправності, відкритості й доброчесності.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко